logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

CaixaBank patrocina la 30ª Trobada Empresarial al Pirineu

El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana signen l'acord, que reafirma el compromís de l'entitat financera amb la Trobada

La Trobada Empresarial al Pirineu i CaixaBank han renovat l'acord de patrocini pel qual l'entitat financera dóna suport a les activitats que es duran a terme en el marc de la trobada 2019, que es celebrarà durant els dies 6 i 7 de juny a la Seu d'Urgell.

En els seus 30 anys d'història, la Trobada Empresarial al Pirineu s'ha consolidat com un fòrum de debat de la realitat empresarial a Catalunya i a Espanya i dels reptes que planteja l'economia de cara al futur. A través de taules rodones d'experiències d'èxit, conferències d'economia i finances, estratègia empresarial i valors i una aposta per la visibilitat empresarial lleidatana, la Trobada Empresarial al Pirineu s'ha convertit en un esdeveniment de referència en l'empresariat català.

Durant la signatura, el president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, ha agraït el suport de CaixaBank en aquest acte de networking per crear nous contactes, compartir experiències i conèixer de prop les idees i projectes més influents del sector empresarial.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha senyalat que l'acord de col·laboració amb la Trobada Empresarial Pirineu és "una mostra del compromís de l'entitat financera amb els agents econòmics de Lleida i un fòrum de debat imprescindible per a l'empresariat i els agents econòmics catalans".




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/11894_caixabankpatrocinala30atrobadaempre-arialalpirineu-1.htm