logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

L'Obra Social 'la Caixa' col·labora de nou amb la Universitat de Lleida en dues convocatòries d'ajudes a estudiants

L'acord l'han signat el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernandez, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana

El rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han signat un acord pel qual l'entitat financera col·laborarà amb 30.000 euros -6.000 més que l'any passat- per afavorir el desenvolupament d'accions relacionades amb la responsabilitat social de la Universitat de Lleida (UdL).

La signatura del conveni ha tingut lloc al Saló Victor Siurana de la Universitat de Lleida, durant l'acte d'entrega de 26 credencials de beques-salari: 12 de noves corresponents a la convocatòria 2018-2019; i 14 renovacions de les dues convocatòries anteriors.

Una part de la col·laboració de Caixabank va destinada a beques-salari per a estudiants amb qualificacions excel·lents en els seus estudis de secundària -siguin de batxillerat o de cicles formatius-, que es matriculin de nou accés a graus de la UdL i que tinguin un nivell de renda familiar que no superi el que permet accedir a les beques ordinàries del Ministeri d'Educació, Cultura, i Esports. De l'altra, a la convocatòria d'ajudes a l'estudi per alumnat que pateix situacions socioeconòmiques greus.

Pel que fa a les beques-salari de la UdL, suposen 400 euros mensuals durant 10 mesos per a cada estudiant mentre durin els estudis de grau i es mantingui el nivell d'excel·lència acadèmica i els requeriments econòmics. L'import de la convocatòria de les beques salari és de 108.000 euros i la convocatòria d'ajuts a l'estudi és de 35.000 euros, un total de 143.000 euros, dels quals Caixabank n'aporta 30.000.

El rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, ha comentat que aquests ajuts "són un reforç addicional molt important per a tots aquells estudiants amb qualificacions excel·lents, i que estem segurs que així contribuïm a facilitar als joves l'educació universitària".

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que el suport a la formació dels joves és un dels eixos prioritaris d'actuació de l'Obra Social "la Caixa", i que aquesta col·laboració és una mostra del compromís de l'entitat amb les Terres de Ponent.




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/12094_lobra-ociallacaixacollaboradenouamblauniver-itatdelleidaendue-convocatorie-dajude-ae-tudiant--1.htm