logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

El candidat de Cs per Lleida afirma que la construcció de l'Institut de Cappont és una prioritat

Jorge Soler assegura que des de la seva formació s'aposta per "una educació pública de qualitat per afavorir la igualtat d'oportunitats de tots els alumnes"

El candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, ha afirmat que l'institut de Cappont "s'hauria de construir" tal com va aprovar el Parlament. Durant una visita al solar destinat a la construcció d'aquest centre educatiu, Soler ha assegurat que aquesta edificació "és una prioritat per a aquest barri de Lleida", i ha criticat que la Generalitat ho ha oblidat perquè "només ha destinat temps i recursos de tots els ciutadans al seu projecte separatista".

"A Cs volem una educació pública de qualitat per afavorir la igualtat d'oportunitats de tots els alumnes i que els prepari per a la societat del coneixement", ha defensat després de recordar que això passa en les societats més avançades "que hauríem d'imitar". I, sobre el model d'escola, Soler ha explicat que Cs aposta per implantar un sistema trilingüe, "promovent que l'anglès, a més de l'espanyol i el català, també sigui una llengua vehicular".

D'altra banda, el candidat de Cs a Lleida ha insistit en la necessitat d'acabar amb els barracons en els centres educatius: "A Lleida hi ha 58 escoles de mòduls en els quals els alumnes realitzen les seves classes i 38 d'ells són escoles de primària" . A més, ha proposat que tots els alumnes tinguin llibres de text gratis "per estalviar a les famílies catalanes més de 200 euros a l'any". I ha exposat altres iniciatives de Cs amb mesures per "reduir les taxes d'abandonament escolar".

 




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/1703_elcandidatdec-perlleidaafirmaquelacon-trucciodelin-titutdecapponte-unaprioritat-1.htm