logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

Jorge Soler: “A Cs treballem perquè empreses com Argal tornin a Lleida amb un pla per atraure a les que han marxat pel procés”

El candidat de Cs per Lleida recorda que en la província hi ha 22.177 aturats que necessiten "un govern que impulsi mesures de reactivació econòmica"

El candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, ha assegurat que la seva formació treballa perquè empreses com Argal "tornin a Lleida", després que ahir va anunciar el trasllat de la seva seu social a Saragossa "per la inseguretat jurídica que ha causat el separatisme". En aquest sentit, ha recordat que Cs porta en el seu programa electoral un pla per a atraure a les empreses: "És el moment de donar la volta a la truita; d'omplir les urnes el 21-D per a tenir un govern que reverteixi la situació de pèrdua d'oportunitats que ha suposat el projecte independentista de Puigdemont".

El candidat de Cs ha lamentat que a Lleida hi hagi 22.177 persones a l'atur, pel que considera "urgent i necessari" impulsar mesures de reactivació econòmica i contra la destrucció d'ocupació, com proposa el seu partit. "Cal pensar en aquesta gent, hauria de ser una prioritat que els que van a treballar cada dia ho tinguin més fàcil", ha afirmat després de defensar que Cs "treballa per solucionar els problemes dels catalans", no com els polítics independentistes, que "els hi han causat més dels que ja tenien".

D'altra banda, durant la seva visita al mercat de Mollerussa, Jorge Soler ha parlat amb els comerciants de la zona i ha pogut constatar que han baixat les vendes i empitjorat les seves condicions de treball. Davant d'aquesta situació, ha explicat que li han demanat acabar amb el procesisme, pel que els ha instat a anar a votar el 21-D per a "iniciar una nova etapa de recuperació econòmica que faci la vida més fàcil als autònoms i als petits i mitjans empresaris".
 




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/1723_jorge-olerac-treballemperqueempre-e-comargaltorninalleidaambunplaperatraureale-quehanmarxatpelproce--2.htm