logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

Tasques de manteniment al camp de gespa artificial de l’Atlètic Segre

La tinent d’alcalde Montse Parra ha visitat avui els treballs, que consisteixen a retirar el cautxú sobran que s’acumula pel desgast del terreny de joc

Una empresa especialitzada ha dut a terme durant aquesta setmana tasques de manteniment a la gespa artificial del camp de futbol municipal Ramon Farrús, que gestiona el Club Atlètic Segre al barri de Cappont. La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports, Montse Parra i el president del Club Atlètic Segre, Pitu Subirà, han visitat aquest matí els treballs, que han conclòs avui i que consisteixen en la retirada de l’excés de cautxú (SBR), com a conseqüència del desgast del terreny de joc.

Amb el pas dels anys, el desgast dels camps de futbol pot esdevenir un problema, ja que la presència d’aquest residu pot arribar a ser superior a l’altura de la fibra sintètica (gespa) i això pot dificultar la circulació de la pilota i el desenvolupament normal del joc. En aquests casos, l’actuació de manteniment que s’aconsella és l’extracció del cautxú sobrant per retornar la superfície del terreny de joc a les millors condicions possibles, facilitant el bot normal i el lliscament de la pilota, alhora que es disminueix l’abrasió i s’allarga la vida útil del camp.

Tot i que es tracta d’una tasca de manteniment puntual no és el primer cop que l’Ajuntament de Lleida retira l’excés de SBR a un camp de futbol municipal, ja que al març del 2014 també es va fer al camp de futbol municipal de Magraners.

Aquesta actuació específica complementa les tasques de descompactació de la gespa artificial que l’Ajuntament de Lleida encarrega cada any a l’entitat Ilersis per fer-la a tots els camps de futbol de gespa artificial de la ciutat. Es va dur a terme el passat novembre.




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/2419_ta-que-demantenimentalcampdege-paartificialdelatletic-egre-1.htm