logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

CaixaBank analitza les perspectives econòmiques pel 2018 amb empresaris lleidatans

Un total de 25 empresaris lleidatans han assistit al dinar-col·loqui organitzat per l’Associació de l’Empresa Familiar de Lleida

CaixaBank ha organitzat, en col·laboració amb l’Associació de l’Empresa Familiar de Lleida, una trobada amb empresaris lleidatans per a analitzar les perspectives econòmiques del 2018. Santiago Rubio, director d’estratègia d’inversió de CaixaBank, i Pablo Boguña, especialista del departament d’assessorament patrimonial de CaixaBank, han estat els ponents convidats per l’Associació de l’Empresa Familiar de Lleida per a reflexionar sobre les previsions macro i microeconòmiques per al 2018 i analitzar la transmissió generacional del patrimoni empresarial. Els dinars-col·loqui que organitza l’Associació tenen com a objectiu fomentar la reflexió i el debat sobre l’actualitat de l’economia amb els empresaris del territori.

Aquesta edició, que ha estat moderada pel president de l’Associació d’Empresa Familiar de Lleida, Gonzalo Cano, s’ha celebrat a la Llotja de Lleida i ha comptat amb una assistència de 25 empresaris de Lleida membres a l’Associació. Els assistents han pogut plantejar les seves preguntes i inquietuds als especialistes de CaixaBank que han aprofundit i tractat aquelles qüestions que han generat més interès al públic. A la jornada també hi ha participat Javier Lafarga, especialista de l’equip de grans patrimonis de CaixaBank Banca Privada, i Alfons Aboy, director del centre de Banca Privada a Lleida.

Santiago Rubio, director d’Estratègia d’inversió de CaixaBank, ha centrat les seves explicacions en valorar i estimar la durada de l’actual cicle econòmic, que de moment continua sorprenent a l’alça. En aquest sentit ha apuntat que el motor de l’acceleració del creixement global és, en aquests moments, la inversió empresarial. Així doncs, segons Rubio, “davant d’uns fonaments econòmics ferms, els riscos per l’economia mundial serien de caire polític, tant pel que fa a la política monetària, ja en procés de normalització, com en aspectes relacionats amb la geopolítica mundial”.

Pablo Boguñá, per la seva banda, ha abordat en detall diversos aspectes fiscals i de planificació a tenir presents en la transmissió generacional d’empreses familiars. Aquest tema és d’important rellevància al territori de Lleida, on la major part de l’activitat econòmica s’estructura al voltant d’aquest tipus d’empreses.




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/2949_caixabankanalitzale-per-pective-economique-pel2018ambempre-ari-lleidatan--1.htm