logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

CaixaBank ha inaugurat una oficina AgroBank a Agramunt

L’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han assistit a l’acte d’inauguració

CaixaBank ha inaugurat la nova oficina d’Agramunt, ubicada a l’Avinguda Agustí Ros, 8. L’acte ha estat presidit per l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana. També hi han estat presents el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch, i el president de la Cambra de Comerç de Tàrrega, Delfí Robinat. A la inauguració, que va tenir lloc ahir, hi van assistir més de 80 clients.

La nova oficina elimina les barreres físiques i potencia la proximitat amb l’objectiu de millorar la transparència en la relació entre el client i l’empleat. Es tracta d’una oficina especialitzada AgroBank, que ofereix als clients un alt coneixement del sector i, sobretot dels subsectors productius del territori. D’aquesta manera, agricultors, ramaders i cooperativistes rebran un servei financer que dóna respostes reals a les seves necessitats.

Durant l’acte, l’alcalde, Bernat Sole, ha agraït a CaixaBank que hagi apostat per Agramunt per acollir una oficina que té per objectiu oferir el millor servei als clients de la ciutat. Jaume Masana, per la seva banda, ha destacat que “des de CaixaBank apostem, a través de la nostra xarxa d’oficines, per reforçar el vincle i la proximitat amb els nostres clients”.

La nova oficina d’Agramunt, situada a l’Avinguda Agusti Ros, 8, va obrir portes el passat 7 de febrer. Disposa d’una una superfície aproximada de 300 m2. Compta amb 6 empleats formats en el negoci agrari i gestiona més de 4.500 clients. L’oficina disposa d’un caixer automàtic que incorpora les últimes tecnologies disponibles, com la lectura contactless de targetes, mòbils i dispositius wearable compatibles, el reconeixement automàtic de bitllets o l’ús d’unitats recicladores de bitllets.




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/3571_caixabankhainauguratunaoficinaagrobankaagramunt-1.htm