logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

CaixaBank incrementa un 5% el finançament en préstecs al consum a clients particulars de les Terres de Ponent durant el 2017

Aquesta xifra representa un increment superior als 4 milions d'euros respecte al 2016

CaixaBank ha aprovat la concessió de noves operacions de finançament al consum a clients particulars de la demarcació de Lleida per valor de 93 milions d'euros durant el 2017. Aquesta xifra, que representa un creixement de 4 milions d'euros, es tradueix en un increment del 5% respecte el mateix període de l'any anterior. La majoria d'aquestes operacions creditícies s'han destinat a l'adquisició de productes de consum com vehicles i equipaments informàtics, entre d'altres, i a la realització de petites inversions com les reformes a la llar.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que "aquest creixement es sustenta en l'impuls que l'entitat ha donat aplicant millores en les solucions de finançament a mida per clients". Masana es mostra esperançat en què "es mantingui aquesta inèrcia positiva en la concessió del crèdit que permeti seguir impulsant el creixement del consum i la inversió a les Terres de Ponent".

Els nous serveis i productes específics impulsats per la xarxa d'oficines i banca digital de CaixaBank han ajudat al creixement d'aquesta activitat, que en l'actualitat promou la contractació de préstecs Click&Go, Compra Estrella, préstecs preconcedits i renting d'auto a particulars de manera ràpida, immediata i flexible. Aquest canvi en la gestió i les eines, que en la majoria dels casos no requereix documentació, ha ajudat a l'auge d'aquests préstecs.

Una àmplia xarxa de punts d'atenció a Lleida

CaixaBank, és entitat líder en banca retail amb una quota de penetració de clients particulars com a primera entitat del 26,7%, disposa a la demarcació de Lleida d'una xarxa de 98 oficines a més dels canals online i de banca mòbil. El servei de CaixaBank a Lleida es completa amb un centre de Banca Privada i dos centres d'empreses.

A més, CaixaBank disposa a la província de Lleida de 3 oficines Stores: Store Plaça de la Sal i Store Plaça Catalunya, ubicades a Lleida, i Store La Seu d'Urgell. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món de comerç retail, tot millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina.




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/3585_caixabankincrementaun5elfinancamentenpre-tec-alcon-umaclient-particular-dele-terre-deponentdurantel2017-1.htm