logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

El Servei d’Esports de la Paeria obre la inscripció a les escoles municipals per aprendre i millorar la pràctica esportiva

S’ofereixen una dotzena de disciplines i el curs començarà el 8 d’octubre

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida obre dimecres, dia 5 de setembre, el període d’inscripció a les escoles municipals específiques, que organitza cada curs per tal d’afavorir l’aprenentatge i millora de la pràctica de diferents esports que, per les seves característiques, són difícils d’encabir en les instal·lacions escolars. Per fer-ho, es compta generalment amb la col·laboració d’un club de la ciutat que dóna suport a les activitats.

El curs s’iniciarà el pròxim 8 d’octubre i es perllongarà fins al 19 de juny de 2019. Enguany s’ofereixen els següents esports: atletisme, gimnàstica artística, natació, ciclisme de muntanya BTT, escacs, escalada, piragüisme, rugbi, tennis, tir amb arc, triatló i pesca, que van destinats a nens i nenes de 4 a 14 anys, tot i que varia segons cada disciplina (vegeu díptic adjunt). El preu del curs és de 38,5 euros.

El període d’inscripció s’obre el dia 5 a les 12.00 hores i es tanca el dia 12 a les 14.00 h. La inscripció s'ha de fer online a través de l'apartat de tràmits de la web municipal. El dia 13 es durà a terme el sorteig per assignar les places i la matrícula serà del 14 al 20 de setembre i fins al 24 si hi ha repesca. Cada nen o nena pot inscriure’s a un màxim de tres escoles. Durant el curs passat, les Escoles Municipals Específiques van comptar amb la participació de 418 alumnes i van donar feina a 37 tècnics.

Aquest projecte es suma al de les Escoles Esportives Municipals, que també promouen la pràctica esportiva entre els nens i nenes de 3 a 12 anys, en aquest cas dins dels centres escolars, i a altres iniciatives impulsades pel Servei d’Esports.




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/7116_el-erveide-port-delapaeriaobrelain-cripcioale-e-cole-municipal-peraprendreimillorarlapracticae-portiva-3.htm