LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

12/12/2018

::
Lleida


‘Mur’ un espectacle visual de circ, música en directe i humor dijous al Teatre de la Llotja

Lleida  -  03/01/2018  - 

La performance, que es va poder veure a FiraTàrrega, és el darrer espectacle familiar de la programació de Nadal

El Teatre de La Llotja acull el proper 4 de gener a les set de la tarda l’espectacle de la companyia (Cia)3, ‘Mur’, un show que barreja el circ i l’humor amb música en directe. Un total de 9 clowns interactuen amb una estructura central que simula un mur fet de cubs que es construeix i desconstrueix constantment. Equilibris, acrobàcies, malabars, música en directe i sobretot molt humor, amb un missatge de fons: desconstruir un mur per edificar un nou món en què persones heterogènies puguin conviure en equilibri.

Una metàfora de treball col·lectiu resumida en una frase: "Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny", que és l’essència d’aquest espectacle que es va poder veure el passat mes de setembre a FiraTàrrega.

Nacho Flores és el director de 'Mur' i Ramón Giménez, fundador de Ojos de Brujo, n’ha creat la música. L’equip el completa la companyia integrativa Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich), l’acròbata Alberto Munilla i l’il·luminador Xavi Valls, que ha col·laborat amb artistes com Jordi Savall o Buenavista Social Club.

‘MUR’

Dijous 4 de gener de 2017, 19.00 hores

Teatre de la Llotja

Preu: 16 € / Reduïda: 12 € / Menors de 29 anys: 8 €

Entrades a la venda a: www.teatredelallotja.cat, a la taquilla i a l’Oficina de Turisme de Lleida (c/ Major, 31 bis).


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya


La Caixa cat