LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

28/02/2020

::
Lleida


CaixaBank renova com a patrocinador principal de la Fira de Lleida

Lleida  -  10/07/2018  - 

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, destaquen el paper de la fira com a dinamitzadora de l'activitat econòmica de les Terres de Lleida

Fira de Lleida i CaixaBank han renovat l'acord de col·laboració pel qual l'entitat financera esdevé patrocinadora principal de les fires i altres actes de caire similar que organitzi Fira de Lleida. El contracte de patrocini l'han signat el president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana.

Segons estableix el conveni, CaixaBank donarà suport durant l'any 2018 a les activitats que organitza Fira de Lleida i en serà l'única empresa patrocinadora en l'àmbit financer. El conveni serà vigent durant l'any en curs, i podrà ser renovat per explícita voluntat de les dues parts.

CaixaBank dóna suport any rere any a Fira de Lleida com a aparador de l'activitat comercial de la ciutat i un dels principals instruments de promoció de l'activitat empresarial de les Terres de Lleida. A més, Fira de Lleida esdevé un dels principals motors de l'economia de les comarques lleidatanes. L'acord de col·laboració de CaixaBank amb l'entitat té l'objectiu de contribuir a la dinamització comercial i econòmica de la ciutat i de la demarcació.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha destacat que l'acord de patrocini amb Fira de Lleida "és una mostra del compromís de l'entitat amb les Terres de Ponent i amb les empreses del territori, de les quals la Fira és un dels principals aparadors".

El president del Patronat de la Fundació Fira de Lleida, Àngel Ros, ha agraït a CaixaBank la seva implicació amb la societat lleidatana en general i amb la Fira en particular. "Estem molt satisfets que una entitat com CaixaBank patrocini alguns dels certàmens que Fira de Lleida organitza i que ens ajudi així a dinamitzar l'economia de les Terres de Ponent".

D'altra banda, tant Fira de Lleida com CaixaBank garanteixen que compleixen amb la normativa mediambiental. En aquest sentit, cal recordar que CaixaBank és una entitat sensibilitzada a potenciar totes les iniciatives i actuacions que afavoreixin la conservació adequada del medi ambient i el desenvolupament sostenible.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya


La Caixa cat