LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

22/08/2019

::
Lleida


L’alcalde Fèlix Larrosa assisteix a l’acte institucional de commemoració de la Diada de la Generalitat de Catalunya a Lleida

Lleida  -  09/09/2018  - 

Ha participat amb el conseller d’Interior, Miquel Buch en l’ofrena floral que han tingut lloc davant el Pont Llevadís del recinte de la Seu Vella

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha assistit aquest migdia a l’acte institucional organitzat per la Generalitat de Catalunya a Lleida amb motiu de la Diada a la Seu Vella, davant del Pont Llevadís.

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha estat l’encarregat de fer el Parlament institucional, en el qual també ha intervingut el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré. Tot seguit, el paer en cap i la resta d’autoritats han realitzat una ofrena floral al peu del monument.

La part musical de la celebració l’ha protagonitzat la coral L’Alzina d’Alcarràs, que ha interpretat tres peces, cloent l’acte amb el cant d‘Els Segadors’, que ha estat seguit pel públic assistent.

A l’acte també han assistit diversos regidors de la corporació municipal, així com el subdelegat del Govern a Lleida, Jose Crespín.  


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya


La Caixa cat