LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

13/11/2019

::
Lleida


CaixaBank dona suport al centre de treball de la Fundació Ilersis

Lleida  -  07/11/2018  - 

L'entitat financera aporta 50.000 euros per afavorir la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a les Terres de Ponent

CaixaBank i la Fundació Ilersis han signat un conveni de col·laboració per tal de fomentar l'accés de persones amb discapacitat al mercat laboral a les comarques de Lleida.

L'entitat financera té un fort compromís social i és sensible a la integració laboral de les persones amb discapacitat. Per aquest motiu, CaixaBank treballa per desenvolupar alternatives que garanteixin els drets de les persones amb discapacitat i el seu accés al mercat laboral. Entre aquestes mesures alternatives figura la realització de donacions i accions de patrocini, de caràcter monetari, per al desenvolupament d'activitats d'inserció laboral i de creació de llocs de treball. Un camp que, des de la Fundació Ilersis, es treballa àmpliament en el marc del Centre Especial de Treball (CET) Ilersis.


En l'actualitat el CET Ilersis dóna ocupació a persones amb diversitat funcional. En el Centre Especial de Treball es desenvolupen tasques de jardineria, neteja d'espais, senyalització viària, obres i rehabilitació, manteniment del mobiliari urbà, recollida d'olis vegetals.

Gràcies al conveni signat entre CaixaBank i la Fundació Ilersis, l'entitat lleidatana rebrà aquest 2018 un total de 50.000 euros que destinarà íntegrament a la realització d'activitats que impliquin creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya


Mercedes Cat