logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

La Paeria acull el lliurament dels premis de la Campanya ‘Creiem en Lleida’, del Banc de Sabadell

L’Ajuntament de Lleida ha donat suport a la campanya comercial de l’entitat bancària, realitzada amb la col·laboració de la FECOM

El Saló de Sessions de la Paeria ha acollit aquesta tarda el lliurament dels premis de la Campanya “Creiem en Lleida”, impulsada per l’entitat bancària Banc de Sabadell amb l’objectiu de donar suport al comerç tradicional i de proximitat. En el marc de la campanya “Creiem en Lleida” s’han distribuït 20.000 ecobosses per tota la ciutat i hi han participat 865 comerços.

L’ alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha estat l’encarregat de lliurar el premi realitzat entre els clients/tes que ha participat en aquesta campanya. El guanyador ha estat per Albert Ortiz. L’altra categoria del sorteig, adreçada als comerços i entitats participants, ha estat per Capital Mercantil Area S.L.

El paer en cap ha destacat que per l’Ajuntament de Lleida el comerç és una activitat de gran transcendència i ha lloat la iniciativa del Banc de Sabadell de donar visibilitat a la ciutat per mitjà de la campanya “Creiem en Lleida”. Per la seva banda, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha destacat l’èxit de la iniciativa, per l’elevat nombre de comerços que han participat i per la capacitat d’atracció de clients, com demostra l’extensa distribució d’ecobosses, que mostren la sensibilitat de l’entitat amb el medi ambient.

El director regional de Banc de Sabadell, Lluís Garriga, ha explicat per la seva banda la seva satisfacció pel seguiment de la campanya, que ha estat una de les més altes de les realitzades a tot el país i, per la seva banda, Ramon Fornós, membre del comitè executiu de la FECOM, ha remarcat la proximitat amb el client generada per la campanya.

Al lliurament dels premis hi han assistit també els regidors Carme Valls i Xavier Palau, Xavier Abajo, director comercial regional, Xavier Codina, director d’oficina i Carme Pijuan, directora d’oficina.




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/14711_lapaeriaacullellliuramentdel-premi-delacampanyacreiemenlleidadelbancde-abadell-1.htm