logo
Imprimir
14-11-2019 | 17:36hs
•LLEIDA

El curs de borsa que tots esperaven arriba a Barcelona

Durant la durada del seu curs, els dies 14 i 15 de desembre a Barcelona, els assistents tindran accés als continguts més actuals i efectius, amb grans probabilitats d'èxit en la pràctica

Invertir en borsa representa una bona opció per treure la màxima rendibilitat als estalvis. Ara, tots els ciutadans poden convertir-se en inversors particulars del seu propi capital sense la necessitat de comptar amb assessors financers que els faci de guies.
 

Hi ha molts tipus d’inversions: béns immobles, renda fixa, obres d’art... Cap d’elles és perfecta, totes tenen els seus avantatges i desavantatges, cosa que no ha canviat des que es pot apostar diners a la borsa.

El que sí que ha avançat molt en els últims anys són les
possibilitats d’invertir en borsa per a tots els ciutadans. I és que el que abans resultava ser un vedat privat del qual només es podia beneficiar l’elit financera, ara està a l’abast de qualsevol que tingui els coneixements necessaris.


Escollir el millor curs en borsa


El prestigiós curs dirigit per José Antonio Madrigal, i organitzat per la firma valenciana Eurekers, ha estat premiat per la revista The European com el Millor Curs de Borsa a Europa i s’impartirà pròximament a Barcelona, els dies 14 i 15 de desembre.


A Espanya, la població en general té un nivell baix de cultura financera en comparació amb la resta dels països europeus. Realitzar un curs de borsa pot ajudar a millorar els coneixements financers que es posseeixen, obrint l’accés a noves opcions d’inversió per als estalvis amb els quals aconseguir la màxima rendibilitat en un temps que fan que siguin més necessaris que mai.

Al mercat es pot trobar una àmplia oferta de
cursos de borsa, però no tots són iguals i és convenient fer una bona elecció per treure-li el màxim profit.

José Antonio Madrigal, fundador d’Eurekers, assenyala: “Cal triar bé. Darrere de molts cursos de borsa, el que s’amaga realment són campanyes de captació organitzades per brokers per aconseguir clients que obrin comptes amb ells”.

Aquest professional, en canvi, es posiciona de la banda de l’inversor particular, oferint un curs, dissenyat per ell, amb una
metodologia d’inversió a llarg termini senzilla, segura i compatible amb qualsevol altra activitat, sigui de caràcter professional o personal.

Els pròxims dies
14 i 15 de desembre, la ciutat de Barcelona té l’honor d’acollir aquest prestigiós curs, reconegut per la revista britànica The European amb el premi al Millor Curs de borsa d’Europa. Registra't ací per començar a rebre la informació que pot canviar el teu futur.


Excel·lent reputació en el món financer

El guardó que The European li ha atorgat al curs Eurekers d’Antonio Madrigal, s’emmarca dins dels Globan Business Awards. La mateixa revista assegura que aquests guardons “reconeixen a les empreses que sobresurten en tots els aspectes, abastant tot l’espectre de serveis financers”.

La
prestigiosa revista britànica considera que “els cursos d’inversió d’Eurekers tenen una excel·lent reputació en el món financer”, afirmant que “ajuden els inversors particulars a operar en el mercat amb una metodologia senzilla i lògica”. Però, potser, el més destacat és l’acompanyament als alumnes després del curs, ja que tenen accés a eines personals d’anàlisi de mercat perquè puguin començar a prendre contacte amb el complex món de la inversió en borsa.


Qui és José Antonio Madrigal?

Com ja s’ha dit en aquest article, José Antonio Madrigal és gestor de fons i creador d’Eurekers. Amb el seu curs d’inversió en Borsa que ha portat per tot el món, ha aconseguit un gran reconeixement a escala internacional. Eurekers és la marca del curs i inclou tant la plataforma de formació com la comunitat d’inversors particulars més gran d’Europa, comptant en l’actualitat amb més de 4.000 membres.

Com aval, a més de la seva àmplia trajectòria en el món de la inversió, en el qual va començar quan va complir els 18 anys, hi ha
els seus alumnes, que qualifiquen aquesta formació d’excel·lent. No es pot obviar, per garantir la professionalitat de Madrigal, el reconeixement a escala internacional per diferents experts i organitzacions, així com els diferents reconeixements rebuts, com el Premi IAIR a la Borsa de Milà a l’Excel·lència Internacional a la Gestió de Riscos de Hedge Funds.

El seu curs d’inversió en borsa està dirigit a la protecció del petit inversor. La seva carrera com a formador per a particulars va començar el 2008, utilitzant un sistema senzill i lògic.


El millor curs de borsa, ara a Barcelona

José Antonio Madrigal s'ha convertit en una referència a tot Europa per a tots aquells que volen començar el seu camí en el món de la inversió en borsa, sense intermediaris, convertint-se en els seus propis assessors financers.

Durant la durada del seu curs,
els dies 14 i 15 de desembre a Barcelona, els assistents tindran accés als continguts més actuals i efectius, amb grans probabilitats d'èxit en la pràctica.

El curs, de dos dies de durada, tindrà lloc a l'Hotel Melià Barcelona Sky Carrer de Pere IV, 272, 286, 08005 Barcelona, en horari d'11.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores.


Dins dels mòduls, es poden trobar lliçons que van des de les principals i més eficaces eines que hi ha per accedir a les inversions en borsa, fins a la psicologia aplicada a la inversió. El tema del risc també mereix una atenció especial, ja que és un dels punts febles de qualsevol inversor particular. Durant el curs, eminentment pràctic, l'estudiant aprendrà a gestionar el risc de cada operació per valorar si compensa o no.

Els interessats
poden informar-se a través de l'enllaç que es troba a la primera part de l'article, i han de saber que els alumnes del curs de borsa d’Eurekers compten amb una garantia de satisfacció. Aquesta garantia assegura que si, transcorregut el 25% del curs, aquest no compleix les seves expectatives, se'ls retorna el 100% de l'import abonat.




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/16120_elcur-debor-aquetot-e-peravenarribaabarcelona-1.htm