logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

CaixaBank i la Federació de Comerç de Lleida posen en marxa la campanya Nadal Solidari 2019 a favor de Fundació Arrels

Els diners recaptats es destinaran a Fundació Arrels per donar suport al seu projecte d'inserció social i millora de la qualitat de vida de les persones sense llar

El director d'àrea de negoci de CaixaBank a Lleida Ciutat, Albert Biosca i la presidenta de la Federació de Comerç de Lleida, Rosa Mª Eritja, acompanyats de representants de Fundació Arrels, han presentat a l'oficina Store Plaça de la Sal de CaixaBank la campanya Nadal Solidari, que es durà a terme aquestes festes nadalenques a la ciutat.

La campanya Nadal Solidari que va començar el passat 2 de desembre es manté fins al 5 de gener de 2020, i consisteix en destinar un euro per cada 30€ de compra realitzada amb targetes als establiments associats a la Federació de Comerç de Lleida.

Els diners recaptats es destinaran a Fundació Arrels per donar suport al seu projecte d'inserció social i de millora de la qualitat de vida de les persones sense llar, portant a terme activitats encaminades a reforçar la capacitat personal i social d'aquestes persones que es troben en risc d'exclusió.

El director d'àrea de negoci de CaixaBank a Lleida Ciutat, Albert Biosca, ha destacat el compromís de CaixaBank i l'Obra Social "la Caixa" amb el territori a través d'iniciatives com la campanya Nadal Solidari. La presidenta de la Federació de Comerç de Lleida, Rosa Mª Eritja, per la seva banda, ha assegurat que la campanya és una manera de mostrar el suport dels comerços de Lleida a les entitats socials de la zona i ha posat de relleu la bona acceptació que tenen aquest tipus de campanyes solidàries entre els comerços.

Federació de Comerç de Lleida

La Federació de Comerç de Lleida aplega 450 establiments de la ciutat, i es dedica a vetllar per els interessos econòmics, socials i professionals dels comerciants.

La missió corporativa de l'entitat expressada en el vessant social i econòmic es basa en la negociació de convenis col·lectius laborals, en la representació dels interessos dels comerciants, en la representació de serveis a gremis i a associats individuals, així com en la coordinació i el suport tècnic a gremis i a associacions de comerciants.

Fundació Arrels

Fundació Social Sant Ignasi Loiola desenvolupa diversos programes, independents els uns dels altres, però estructurar per seguir un procés educatiu: acostament, tractament i creixement. D'aquesta manera, el que es vol és acollir la persona en el moment en què ella es troba, donant-li la resposta que en aquest moment necessita, i promovent que comenci un procés de canvi i de creixement personal que el dugui a la integració social.

CaixaBank, referent en banca socialment responsable

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. Fruit de l'herència que ha rebut, l'entitat manté una actitud de servei a la societat i als seus clients. Per això té un compromís amb la inclusió financera i és l'única entitat present en el 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i en el 94% de les de més de 5.000. És també l'única entitat que ofereix microcrèdits a persones sense garanties ni avals, a través de MicroBank, per a ajudar-los a impulsar els seus projectes personals i professionals. Manté un compromís amb la cultura financera a través de múltiples iniciatives, per a ajudar al fet que les persones prenguin millors decisions en la gestió de la seva economia. I el 46% de la seva plantilla participa en tasques de voluntariat durant les setmanes socials que organitza CaixaBank i en les múltiples accions que proposa l'Associació de Voluntaris de "la Caixa" durant tot l'any.

CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. L'índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index la situa entre els 16 millors bancs mundials i entre els quatre millors europeus en termes de responsabilitat corporativa. L'organització internacional CDP, per part seva, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.

Dins del seu Pla Estratègic 2019-2021, CaixaBank treballa per a ser un grup financer líder i innovador, amb el millor servei al client i referent en Banca Socialment Responsable. Per a això, desenvolupa un pla que té cinc línies d'acció prioritàries: Integritat, transparència i diversitat, per a reforçar la seva actuació responsable; Governança, per a mantenir el millor model de govern possible; Medi ambient, per a col·laborar en la lluita contra el canvi climàtic; Inclusió financera, la inspiració fundacional del banc; i, finalment, Acció social i voluntariat, per a contribuir a donar resposta als reptes socials de l'entorn.
Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/16707_caixabankilafederaciodecomercdelleidapo-enenmarxalacampanyanadal-olidari2019afavordefundacioarrel--1.htm