logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

Els i les agents de la Guàrdia Urbana de Lleida disposen de material de protecció des de l’inici de la crisi

Avui es fumiguen la Caserna i tots els vehicles del cos

L’Ajuntament de Lleida ha ratificat que tots els efectius de la Guàrdia Urbana han disposat dels elements de protecció necessaris per treballar amb seguretat des del primer dia de la crisi del coronavirus. Els i les agents compten amb mascaretes, guants així com gel hidroalcohòlic per a les mans i desinfectant per als vehicles.

Aquesta disposició de material des de l’inici de l’emergència ha permès la Guàrdia Urbana cedir elements preventius a altres departaments municipals que també presten serveis essencials al carrer i atencions presencials a la ciutadania en el context de crisi sanitària.

Fumigació de la Caserna i de tots els vehicles de la urbana

Una altra acció de protecció per a les treballadores i treballadors de la Policia Local de Lleida és la fumigació de totes les dependències policials de la Caserna, que s’està realitzant avui juntament amb la desinfecció de tots els vehicles policials.

Aquestes mesures integrals de prevenció també inclouen els agents cívics, que aquests dies recorren els espais públics de Lleida per tal de donar suport a la Guàrdia Urbana en les tasques de control de la circulació de vianants, donar informació o fer advertiments. Tots els equips han comptat amb guants i mascaretes per sortir al carrer amb protecció.

L’Ajuntament de Lleida manté la crida a particulars i a empreses de la ciutat per donar material de protecció perquè el pugui utilitzi personal municipal d’àrees com serveis socials, cementiri, voluntariat i canera, entre altres, a banda de la Guàrdia Urbana i dels agents cívics. Es vol, d’aquesta manera, garantir la disposició d’aquests elements mentre duri l’emergència.




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/26516_el-ile-agent-delaguardiaurbanadelleidadi-po-endematerialdeprotecciode-delinicidelacri-i-1.htm