logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

CaixaBank col·labora amb el 5è Congrés Nacional d'Enginyers Agrònoms

El Congrés tindrà lloc del 26 al 29 de setembre a Lleida, sota el títol "Soluciones de la ingeniería agronòmica para el reto demográfico"

CaixaBank i el Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya han signat un acord de col·laboració pel qual l'entitat financera esdevé col·laboradora del 5è Congrés Nacional d'Enginyers Agrònoms 2022, que s'inaugurà el dia 26 de setembre, en el marc de la Fira de Sant Miquel.

El congrés, que tindrà lloc a Lleida, sota el títol "Solucions de la Enginyeria agronomia per al repte demogràfic", i és que els enginyers agrònoms compartiran experiències, projectes i solucions per aconseguir un desenvolupament rural sostenible amb una producció agroalimentària eficient i segura que permetrà fer front als reptes demogràfics, mediambientals i climàtics.

Durant els Congrés haurà conferències, taules rodones, es presentaran comunicacions alhora que haurà expositors i espais de networking. El darrer dia es faran diferents visites tècniques per tal de donar visibilitat a experiències concretes.

Els estudiants del Màster habilitant d'Enginyeria Agrària de l'ETSEA podran accedir al Congrés de manera gratuïta gràcies al suport de CaixaBank.

AgroBank, líder del sector agro a Espanya

AgroBank ha donat suport al sector amb gairebé 17.400 milions d'euros en finançament durant l'exercici 2021, enfortint així la seva posició de lideratge.El compromís de l'entitat amb el sector agroalimentari i el món rural és clar, decidit i estratègic. Aquesta aposta es basa en què un de cada dos agricultors i ramaders són clients d'AgroBank.

AgroBank compta amb més de 1.175 oficines, repartides en tot el territori, amb gestors especialitzats que ofereixen assessorament personalitzat als clients. A més, CaixaBank complementa la seva presència en les zones menys poblades amb més de 1.650 oficines ubicades en municipis de l'àmbit rural, cosa que la situa com l'entitat financera amb més presència en aquest tipus de localitats.

Totes aquestes xifres reflecteixen el suport permanent de CaixaBank a un sector essencial com és l'agroalimentari i evidencien el gran repte de poder satisfer la demanda en un mercat a nivell mundial cada vegada més gran.




Link:
https://lleidanoticies.com/noticia/58332_caixabankcollaboraambel5econgre-nacionaldenginyer-agronom--1.htm