LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

21/09/2020

::
Lleida


CaixaBank inaugura a Mollerussa una oficina del nou model Store per potenciar la innovació i la proximitat al client

Lleida  -  11/02/2020  - 

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han assistit a l'acte d'inauguració

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana i l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, han inaugurat l'oficina Store Mollerussa en un acte que va tenir lloc ahir i al qual van assistir-hi un centenar de clients. A l'acte va assistir també el president del Consell Comarcal de l'Urgell, Rafel Panades.

Durant l'acte, l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha agraït a CaixaBank la seva aposta per la ciutat en la implantació del nou model d'oficina que té com a objectiu oferir el millor servei als clients de la població. Jaume Masana, per la seva banda, ha destacat que "des de CaixaBank apostem, a través de la nostra xarxa d'oficines, per reforçar el vincle i la proximitat amb els nostres clients".

CaixaBank té avui més de 400 oficines d'aquest model al territori espanyol. Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, tot millorant l'experiència del client dins de l'oficina.

La nova oficina Store Mollerussa, que va obrir portes el 14 de gener, està ubicada a la Plaça de l'Ajuntament 5-6 i carrer Vilaclosa, 10; i disposa d'una superfície aproximada de 440 m2. Compta amb 13 empleats i es gestionen més de 9.200 clients.

CaixaBank, primera entitat financera del sector a transformar el model d'oficina bancària tradicional, ha apostat per innovar mitjançant la creació d'oficines més grans, situades a zones comercials de referència a les àrees urbanes, amb més empleats, més serveis i obertura ininterrompuda matí i tarda de dilluns a dijous (els divendres, l'atenció al client és fins a les 14.00 hores).

Líders en innovació

Les oficines Store són un pas endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

La tecnologia i la digitalització són clau en el model de negoci de l'entitat, que compta amb 6,3 milions de clients digitals, la major base d'Espanya. A més, CaixaBank ha desenvolupat projectes que han marcat fites tecnològiques en el sector, com la creació dels primers caixers que permeten realitzar reintegraments mitjançant reconeixement facial i sense haver d'introduir el PIN, un projecte triat com un dels Projectes Tecnològics de l'Any en els Tech Project Awards de la revista The Banker.

Gràcies a la seva estratègia de transformació digital, CaixaBank s'ha situat entre els bancs millor valorats del món per la qualitat dels seus productes i serveis digitals. El 2019, l'entitat ha estat reconeguda com a Millor Transformació Bancària a Europa Occidental per la revista Euromoney, i el Banc Més Innovador a Europa Occidental per la revista estatunidenca Global Finance. A més, ha estat reconeguda com a millor entitat de Banca Privada del món per la seva comunicació digital als seus clients, en els Wealth Tech Awards de la revista PWM, del grup Financial Times.

CaixaBank és el grup financer líder en banca minorista a Espanya i un dels més importants de Portugal, amb 15,6 milions de clients en el mercat ibèric i la major xarxa comercial del país.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya


Plana Days 2020
La Caixa Cat