LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

20/01/2021

::
Lleida


CaixaBank finança a l'Associació Talma de Juneda una màquina per fabricar mascaretes quirúrgiques

Lleida  -  08/06/2020  - 

L'entitat ha signat un leasing amb l'Associació Talma per a la fabricació d'una màquina que els permetrà fabricar 2.500 mascaretes quirúrgiques cada hora

CaixaBank ha signat amb l'Associació Talma de Juneda un contracte de leasing per finançar l'adquisició d'una màquina de fabricació de mascaretes quirúrgiques de tipologia I i II.

Aquesta nova línia de negoci finançada pel leasing de CaixaBank els permetrà donar feina a quatre usuaris del seu Centre Especial de Treball, tots ells amb alguna discapacitat o problema de salut mental, amb el suport d'un monitor del centre.

Les mascaretes produïdes són les quirúrgiques, que poden ser de tipologia I o II, que protegeix d'esquitxades. És la tipologia de mascareta més utilitzada als centres hospitalaris i laboratoris. La màquina que adquireix l'Associació Talma té capacitat per fabricar més de quatre milions de mascaretes l'any, ja que pot produir fins a 2.500 mascaretes cada hora.

A més, Talma podrà produir diferents mides i tipologies de mascareta: per adults, per nens i mascaretes d'una, dues o tres capes. La maquinària produeix unes mascaretes de bona qualitat, ja que el segellat de la mascareta és per ultrasons.

L'Associació Talma és una entitat social de les Garrigues que genera oportunitats a les persones amb necessitats per desenvolupar-se de forma autònoma i inclusiva per millorar la seva qualitat de vida. Aquesta nova línia de treball permetrà generar més ocupació i aconseguir una millor sostenibilitat econòmica gràcies als ingressos propis que suposarà la venda de mascaretes.

CaixaBank, al costat de les empreses

CaixaBank ha estat al costat de les empreses durant l'etapa més dura del confinament i l'inici de la crisi econòmica causada per la pandèmia de la Covid-19.

Sota el lema #AmbTuMésQueMai i en el marc del compromís de CaixaBank amb la banca socialment responsable, es van posar en marxa un seguit d'accions per ajudar a particulars, autònoms i empreses davant la situació de crisi.

Ara, amb l'inici del retorn a l'activitat econòmica, l'entitat segueix recolzant el creixement de les empreses i associacions a través, entre d'altres, de finançament específic per empreses, la bonificació de comissions per TPV i el llançament una nova solució tecnològica de comerç electrònic que CaixaBank posa a disposició dels comerciants per ajudar-los a impulsar les vendes en línia.

Operacions com el leasing a l'Associació Talma posen de manifest l'aposta decidida de l'entitat per continuar sent una peça clau perquè la recuperació de l'economia espanyola sigui el més ràpid possible, facilitant la concessió de crèdit i donant suport a les necessitats específiques del sector empresarial al país.

CaixaBank està posant a disposició de les empreses mesures específiques, entre les quals destaquen la concessió de línies de liquiditat i moratòries o carències en crèdits hipotecaris, per tal de preservar al màxim la liquiditat de les empreses que han vist la seva activitat paralitzada durant la pandèmia del coronavirus.
 


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya


La Caixa Cat