LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

05/12/2021

::
Lleida


CaixaBank renova l’acord de patrocini amb el Força Lleida

Lleida  -  11/11/2021  - 

El president del club, Albert Aliaga, i el director d’àrea de negoci de CaixaBank a Lleida, Albert Biosca, han signat l’acord

CaixaBank i el Força Lleida han signat la renovació del patrocini que uneix l’entitat financera i el club català per a la vigent temporada. Mitjançant aquest acord, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club lleidatà.

 El president del Força Lleida, Albert Aliaga, i el director d’àrea de Negoci de CaixaBank a Lleida, Albert Biosca, han signat aquesta renovació, que vincularà a ambdues entitats per a la present temporada.

Albert Aliaga ha manifestat que “aquesta renovació del patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament, especialment en moments complicats com els actuals”. Per la seva banda, el director d’àrea de Negoci de CaixaBank a Lleida, Albert Biosca, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat recolzarà al Força Lleida una nova temporada. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Lleida”.

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, dona suport al projecte d’equips de base del Força Lleida a través de l’escola de bàsquet del club, amb l’objectiu de difondre entre els més joves els valors de l’esport. A més, la Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren també a l’equip Força Lleida Aspros, integrat per persones amb discapacitat intel·lectual.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a impartir valors que l'entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l'esforç, la superació i el treball en equip. Per tot això, CaixaBank aposta fermament per aquest esport, del que ja és una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet així com patrocinador principal de la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l'objectiu d'impulsar el bàsquet en cadira de rodes.

En la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d'influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments que s'han celebrat recentment al territori, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l'esport a tots els racons del país.

Prova d'això és el compromís amb el circuit Plaza 3x3 CaixaBank, el major circuit de bàsquet 3x3 al carrer que es disputa des de l'any 2012, una de les competicions de referència de l'esport base que ha congregat a més de 42.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 200.000 visitants després de recórrer 39 ciutats espanyoles al llarg de la seva història.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya


BAINS DE LLO
La Caixa Cat