LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

05/12/2021

::
Lleida


Empleats i clients de CaixaBank lliuraran regals de Nadal a més de 190 nens i nenes de Lleida en situació de pobresa

Lleida  -  24/11/2021  - 

A Lleida, l’acció s’organitza en col·laboració amb 11 entitats i beneficiarà a 191 nens de les Terres de Ponent

CaixaBank presenta una nova edició de la iniciativa solidària “L'Arbre dels Somnis”, que pretén oferir regals de Nadal a més de 25.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

L'entitat financera ha organitzat la quarta edició d'aquest programa, obert a tots els clients de l'entitat, empleats i a tots els integrants del programa de Voluntariat de CaixaBank. Al costat de 400 entitats socials de totes les províncies d'Espanya, es coordinarà la recepció de les cartes elaborades pels nens i nenes i es gestionarà el lliurament a cadascun dels participants a través de la xarxa de més de 6.000 oficines de CaixaBank repartides per tot el territori o de manera telemàtica.

A Lleida, l’acció es desenvolupa en col·laboració amb Parròquia de Sant Andreu, Prosec, Parròquia de la Mare de Déu del Carme, Càritas Balaguer, Creu Roja Esterri d’Àneu, Creu Roja Pobla de Segur, Creu Roja Sort, Creu Roja Tremp, Càritas Parroquial Tàrrega, Creu Roja Agramunt i Creu Roja Les Borges Blanques.

Es calcula que l'edició 2021 mobilitzarà milers de persones, entre entitats col·laboradores, treballadors socials, voluntaris, empleats i clients de l'entitat financera, per fer realitat els desitjos de tots els nens vinculats a entitats socials que lluiten contra la pobresa infantil de totes les comunitats autònomes com les adherides al programa CaixaProinfancia de Fundació “la Caixa”. Entre les organitzacions col·laboradores, figuren Creu Roja, Càritas, Secretariat Gitano o Save the Children, així com els serveis socials de nombrosos municipis i petites entitats d'àmbit local.

Aquesta nova edició de “L'Arbre dels Somnis” buscarà consolidar-se, un any més, com una de les iniciatives solidàries capdavanteres del país. Des del 2018, l'entitat financera ha aconseguit complir els somnis de més de 70.000 nens i nenes.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya


BAINS DE LLO
La Caixa Cat