LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

27/06/2022

::
Lleida


CaixaBank obre un pla d’ajudes per als afectats pels incendis a les zones d’Artesa de Segre, Corbera d’Ebre i Castellar de la Ribera

Lleida  -  17/06/2022  - 

L’entitat ofereix una línia de finançament especial adreçada als agricultors i empreses del sector agrari afectats per l’incendi

CaixaBank ha aprovat un pla d’ajudes que inclou una línia de finançament especial per donar suport a tots els afectats per l’incendi de les comarques de La Noguera, Terra Alta i Solsonés, que està provocant nombrosos danys als municipis de Baldomar, Artesa de Segre, Corbera d’Ebre, Castellar de la Ribera, Lladurs i Sallent.

Aquesta línia de finançament en condicions preferents va destinada a pal·liar la situació dels agricultors, principalment explotacions cerealistes, i dels ramaders, que han patit danys a les seves collites, estris, maquinàries i vehicles, entre d’altres infraestructures.

Per una banda, els afectats podran accedir a préstecs personals i hipotecaris en condicions preferents i, per una altra, comptaran també amb la possibilitat de rebre bestretes dels pagaments de sinistres d’Agroseguro i dels ajuts de la DUN.

Aquestes línies preferents disposaran de  períodes de carència de fins a 3 anys en els casos en que sigui necessari.

CaixaBank ha treballat perquè els afectats pels incendis es puguin beneficiar d'aquests ajuts que ja estan disponibles a través de les oficines de la xarxa de CaixaBank al territori. “Tenim un compromís ferm amb el sector agroalimentari i volem estar al costat dels afectats pels incendis,  a través de les millors solucions financeres, ajudar-los en aquests moments difícils i garantir la continuïtat de la seva activitat”, ha assegurat Jaume Masana  director  de la Territorial Catalunya de CaixaBank.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia


La Caixa Cat
Caixabank
Cala del Pi Salles Hotels
Renault Captur